Kiemelten a hőérzettel kevesen foglalkoznak.

Úgy gondoljuk, hogy alapvető elvárás mindenki számára, hogy jól akarja érezni magát az otthonában. Senki sem szeret a termosztáthoz rohangálni, hogy a hőfokot fel, vagy le állítsa, vagy a radiátorokon lévő csapok csavargatásával próbáljon kellemes hőmérsékletet varázsolni egy-egy helyiségbe. Ráadásul ahány ember, annyi féle hőmérséklet kell az ideális hőérzetük kielégítéséhez.

Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy a meglévő fűtési rendszert oly módon tudjuk módosítani, hogy a gyerekszobában melegebb is lehet mint a szülői hálóban? Mindezt persze gépészeti beavatkozások nélkül a legtöbb esetben.

Az energiahatékonyság sokak számára a legfőbb szempont, és képesek kompromisszumot is kötni, csak hogy ne kelljen többet fizetni. Kompromisszum például az, ha alacsonyan tartjuk a hőfokot otthon, és mi melegen felöltözünk. Mi mást javasolunk!

Egy már kész fűtési rendszert nem érdemes megbontani, nem igazán szabad a gépészeti elemekhez hozzányúlni, hacsak azok el nem öregedtek, vagy meg nem hibásodtak. Ha van olyan korszerűsítési eljárás, ami a meglévő fűtési rendszerre 100% ráültethető, érdemes azt választani.

A SMARTme Building Technologies Kft. okos otthon rendszerei olyan termosztáttal vannak felszerelve, amelyek a legtöbb thermo szelepre rátehetőek. Ez biztosítja, hogy a helyiségben lévő radiátorokat az intelligens vezérlő rendszer részévé tegyük, és akár szobánként más és más hőmérsékleteket állítsunk be.

Az előre beállított "scene"-ek olyan teljesen automatizált folyamatokat takarnak, amikor nekünk bele sem kell nyúlni a fűtésszabályozásba. Természetesen ha jobban szeretjük amikor saját kézben van az irányítás, bármilyen okos eszközünkről ezt bárhonnan