Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hihetetlen otthontechnológia újítások, amik menők lesznek 2017-ben

Az otthon technológia eszméletlen fejlődésnek indult az utóbbi időben. A gyártók egyre több és több újítással jelentkeznek, amelyek megkönnyítik, vagy színesítik az emberek hétköznapjait. Nézzük, mikkel találkozhatunk hamarosan a boltokban:

  1. A 4K TV

A 4K TV felbontása a négyszerese a HD tévének. Pedig már az se volt rossznak mondható. A meglehetősen magas árazásnak köszönhetően nem is voltak túl népszerűek, de ebben az évben elkezdtek lecsökkenni, már 379$-os akció áron is hozzá lehet jutni.

otthon technológia 2017 trendek smarthome okosotthon

4k.com

  1. A vacsorád ezentúl elkészül magától

Új típusú lassúfőző edények, tea- és kávékészítő gépek látnak napvilágot, amelyek már wifivel is kommunikálnak, így egy applikáción keresztül irányíthatod őket.

otthon technológia 2017 trendek smarthome okosotthon

lifeinwifi

  1. Az okos hűtő

A Samsung Family Hub hűtőjében kamera van, amely pillanatképeket készít minden polc tartalmáról, így a boltban, vásárlás közben egy applikáción keresztül is csekkolhatod, hogy mi fogyott ki, ha már nem emlékeznél.

otthon technológia 2017 trendek smarthome okosotthon

samsung

  1. Okos konnektor

Az egyik legnépszerűbb okos konnektort a FIBARO-nál láthatjuk, amely nem csak hogy okos, de rendkívül designos darab is. Ezek az intelligens vezérlők nagyon hasznosnak bizonyulnak, ha otthonról távozás után szeretnénk ellenőrizni, hogy kihúztuk-e a hajvasalót, vagy abban az esetben is, ha szeretnéd időzíteni, vagy távolról vezérelni a hozzá csatlakoztatott lámpákat, hogy ne sötét lakásba kelljen hazaérkezned.

otthon technológia 2017 trendek smarthome okosotthon

otthonautomatika.hu

  1. Biztonságos konnektor

Egy kisgyerekes családban igazi megváltás lehet egy ilyen eszköz. A Brio Safe Outlet konnektor csak akkor ad le elektromosságot, ha érzékeli, hogy valóban egy megfelelő eszközt csatlakoztattunk hozzá, akkor viszont nem, ha egy gyerek dugja be aprócska ujjait.

otthon technológia 2017 trendek smarthome okosotthon

brio house

  1. Önjavító készülékek

Sharon Franke - a GH Institute Kitchen készülékek és technológia részleg igazgatója - elmondta, hogy már az olyan eszközök is a küszöbön vannak, amelyek képesek kommunikálni a technikai szakemberekkel, hogy melyik alkatrész az, amelyikkel probléma van, és esetleg cserére szorul.

otthon technológia 2017 trendek smarthome okosotthon

locksmithphoenix

  1. Kérésre működő eszközök

Az olyan hangalapú platformok, mint az Apple HomeKit, a Google Home vagy az Amazon Echo lehetővé teszik, hogy kérések formájában irányítsd a hozzájuk csatlakoztatott eszközöket.

otthon technológia 2017 trendek smarthome okosotthon

Apple

  1. Hajtogató robot

Kinek van már ideje arra, hogy egész hétvégén házimunkát végezzen? Egyre elterjedtebbek azok az eszközök, amelyekkel ezeket a munkaórákat spórolhatod meg. A FoldiMate hajtogató robottal többé nem fogod utálni a mosást sem, pillanatok alatt összehajtogatja a ruhadarabjaidat, ráadásul illatos parfümöt is fúj rájuk, amitől még puhábbak is lesznek.

0 Tovább

9 apró eszköz, amiről nem gondolnád, mennyi mindent tud

A minimalizmus elméletben a kevesebb több elvét követi. Manapság viszont abba az irányba halad a technológia, hogy minél kisebb eszközökbe, minél több funkciót vagy kapacitást tömörítsenek a gyártók.


128 GB-os Samsung thumb drive – a pendrive, amely akkora, mint a körmöd

A legtöbb pendrive legalább akkora, mint egy felnőtt ember kisujja. Ebben az aprócska eszközben viszont több is elfér, mint a nagyobb konkurens termékekben. Akár 128 GB tárhelyet is biztosíthatnak. 

okos eszközök mini eszközök elektronika tech informatika

Amazon

A Karma zseb nagyságú WI-FI hotspot-ja

Amerikában egyre népszerűbb a Karma WI-FI hotspot-ja azok körében, akik sokat utaznak. A gigabájtonkénti adatköltség alacsonyabb, mint a többi szolgáltatónál, ráadásul ha nyilvánossá teszik, minden alkalommal amikor regisztrál valaki a hálózatra és a Karma hírlevelére, extra 100 MB netet kaphat ajándékba a hotspot tulajdonosa.

okos eszközök mini eszközök elektronika tech informatika

Karma

Tile- a kulcsaid örzője

A Kickstarter egyik nagy felfedezettje ez a Bluetooth-al működő kulcskereső eszköz. Ehhez a kisméretű kiegészítőhöz mobilos applikáció is tartozik, és éles hangjelzéssel segít megtalálni az elveszett kulcscsomót. Az elem egy évig bírja, ha lemerült, az elemcserét kedvezményesen veheted igénybe. 

okos eszközök mini eszközök elektronika tech informatika

Amazon

Az Anker apró méretű Bluetooh-os hangszórója

Az Anker hangszórója pontosan a kétharmada egy Rubik kockának. A terméket használók remek értékeléseket adtak használatának egyszerűségéről, az NFC kompatibilitásáról és a nagyon tetszetős, egyszerű design-ról. 

okos eszközök mini eszközök elektronika tech informatika

Amazon

Rúzs méretű akkumulátortöltő, amellyel szinte 2szer is feltöltheted a telefonodat

Az Anker új akkumulátor töltőjét akár a zsebedben is hordhatod. A töltő 3350 mAh –val rendelkezik, amely majdnem 2szer is feltölt például egy iPhone 6-os telefont. 

okos eszközök mini eszközök elektronika tech informatika

Amazon


A Chromecast bármely HDMI képernyőből közvetítő eszközt varázsol

A Chromecast egy rendkívül hasznos, adatátviteli eszköz, mellyel bármely HDMI kompatibilis készüléket televízióvá alakíthatsz. Alkalmazz egy olyan külső töltőt is, ami elegendő volt mennyiséget tud tárolni, így egy hibátlanul működő összeállítást kaphatsz. 

okos eszközök mini eszközök elektronika tech informatika

Google


Lenovo egér – a személyre szabható egér

Mindenkinek másmilyen típusú egér számít kényelmesnek, más-más forma esik kézre. Van, aki a kicsit szereti, van aki azt, ha kényelmesen rá tudja fektetni a kezét. Mivel a legtöbben akár napi 8-10 órát is gép előtt töltünk, egyáltalán nem mindegy, hogyan terheljük a csuklónkat. A Lenovo ezért kijött egy olyan rugalmasan alakítható egérrel, amelyet egyszerűen a számodra legoptimálisabb fekvésűre állíthatsz. Ráadásul azok számára az abszolút kedvenc lehet, akik gyakran tartanak prezentációt. A gombfelületet átforgatva mindjárt egy könnyedén kezelhető távirányítót kapunk. 

okos eszközök mini eszközök elektronika tech informatika

Amazon

Swyp – az eszköz, amellyel az összes kártyádat mindössze egyre redukálja

Az okos kártyával tárolhatod a jutalompontjaidat, a hitelkártyádat vagy bankkártyádat – gyakorlatilag bármit, ami mágnes csíkkal működik. Ez a minimál design-nal rendelkező okos eszköz akár 25 kártyát is el tud tárolni. Rendelkezik egy gombbal, amellyel ki tudod választani azt, amelyiket használni szeretnéd. Annyira népszerű a termék, hogy első körben eladták az összes legyártott kártyát, jelenleg várólista van rá.

okos eszközök mini eszközök elektronika tech informatika

Swyp

Pepple Core- fitnesz óra helyett 

Ez a kulcstartó méretű eszköz sokkal okosabb, mint amilyennek tűnik. Szinkronizálhatod bármelyik népszerű fitnesz applikációval, ráadásul 3G kapcsolattal is rendelkezik, így akár zenehallgatásra, fuvarrendelésre is használhatod, sőt akár az Amazon vagy Google intelligens asszisztens szolgáltatását is rátelepítheted. 

okos eszközök mini eszközök elektronika tech informatika

Tech insider

0 Tovább
12
»

otthonautomatika

blogavatar

Hogy működik egy okos otthon? Hogyan teszik egyszerűbbé az okos eszközök a mindennapjainkat? www.otthonautomatika.hu Látogassa meg weboldalunkat is.

Utolsó kommentek

Címkefelhő

okosotthon (88),okos otthon (47),smart home (41),intelligens otthon (24),smarthome (24),otthonautomatika (23),iot (17),FIBARO (14),fibaro (14),z-wave (11),okos eszközök (10),okos eszköz (9),IOT (9),okos termosztát (7),fűtésvezérlés (7),okos ház (7),okos világítás (7),biztonság (6),redőnyvezérlés (6),lakberendezés (6),design (5),okos fűtés (5),okos konnektor (5),mesterséges intelligencia (5),okosház (4),otthon (4),lakásfelújítás (4),mozgásérzékelő (4),FIBARO (4),világításvezérlés (4),okos konyha (4),füstérzékelő (3),co sensor (3),világítás (3),szén-monoxid érzékelő (3),okoskonnektor (3),fűtés (3),okos nyaraló (3),vezetéknélküli eszköz (3),okos kert (3),nyitásérzékelő (3),futurizmus (3),berendezés (3),construma (3),energiamegtakarítás (3),kamera (3),távoli ellenőrzés (3),DIY (2),okos iroda (2),árnyékolásvezérlés (2),energiatakarékosság (2),airbnb (2),okos lakás (2),CES2018 (2),IoT (2),technológia (2),életmód (2),karácsony (2),alexa (2),intelligens ház (2),szénmonoxid érzékelő (2),wallplug (2),smartme (2),zwave (2),távoli irányítás (2),vízérzékelő (2),okosotthon rendszer (2),virtuális valóság (2),okos otthon rendszer (2),öntözőrendszer (2),okos zár (2),távoli felügyelet (2),ingatlan (2),okoslakás (2),2017 trendek (2),kislakás (2),otthon design (2),jövő (2),ces (2),okos autó (2),jövő technológia (2),futurism (2),találmányok (2),hangulatvilágítás (2),otthon design tippek (2),tech (2),okos épület (1),okos redőny (1),okosotthon ipar (1),tippek (1),gesztusérzékelő (1),intelligens épület (1),gyerekbarát (1),sonos (1),CES (1),nyílt nap (1), biztonságos otthon (1), generációk (1),technology (1),romantika (1),páratartalom (1),okos árnyékolás (1),IKEA (1),okosotthon (1),ünnepi fények (1),intelligens otthon (1),okos_otthon (1),hacker (1),felújítás (1),dekoráció (1),cyberbűnözés (1),1 nap (1),távoli elérés (1),tipp (1),diy (1),fürdőszoba (1),távoli vezérlés (1),okos randizás (1),konyha (1), szén-monoxid érzékelő (1),intelligens redőny (1),halloween (1),halloween dekoráció (1),hőmérsékletszabályozás (1),művészet (1),okos hűtő (1),ifa2017 (1),modern ház (1),okosotthon rendszerek (1),ünnepek (1),valentin (1),hangasszisztens (1),hálózati biztonság (1),okos porszívó (1),intelligens konnektor (1),hőmérséklet-szabályozás (1),internetbiztonság (1),okos berendezések (1),télapó (1),generációk (1),mikulás (1),csőtörés (1),biztonsági kamera (1),jelenlétszimuláció (1),okos világításvezérlés (1),robot fűnyíró (1),lego (1),árnyékolás (1),biztonsági rendszer (1),ötletek (1),riasztó (1),intelligens árnyékolás (1),kapuvezérlés (1),okos óraokos mérleg (1),okos otthonokos eszközök (1),karácsonyi mozi (1), karácsonyi fények (1), okos konnektor (1), (1), okos otthon (1),intelligens izzó (1), füstérzékelő (1), okos zár (1),jövő otthona (1), (1),wall-plug (1), amazon echo (1),biztonságos otthon (1),led világítás (1),hangszóró (1),fogadalom (1),karácsonyi fények (1),okosotthonokos konnektorokosotthon (1), led fények (1),karácsonyi zenék (1),karácsonyi hangulat (1),valentin nap (1),design világítás (1),dekor (1),2017 trend (1),lakásdekor (1),3d nyomtatás (1),újítások (1),házépítés (1),2017 tavasz (1),elektromos autó (1),fejlesztések (1),vezeték nélküli töltő (1),autók (1),Aston Martin (1),jövő autó (1),helykihasználás (1),smartshop (1),Aero Mobil (1),autócsodák (1),oktatás (1),digitális jövő (1),automatika (1),VR (1),repülő autó (1),lépcső világítás (1),vezetékes okosotthon (1),okosbolt (1),vezeték nélküli okosotthon (1),tárolás (1),nyaralók (1),ház eladás (1),ingatlan eladás tippek (1),design tippek (1),okos otthon (1),otthon automatika (1),button (1),elektronika (1),mini eszközök (1),lézerprojektor (1),okos tükör (1),okosóra (1),vezetéknélküli kamera (1),okos kütyü (1),tomtom (1),navigáció (1),informatika (1),applikációk (1),okos étterem (1),automata étterem (1),gyorsétterem (1),lakás (1),eladás előtt ingatlan (1),garzon (1),ces2017 (1),2017-es trendek (1),time management (1),alkalmazások (1),lifestyle (1),otthon technológia (1),lakás design (1),amazon (1),amazon echo look (1),smart kitchen (1),nyaralás (1),kutatás (1),épületek (1),energiamagtakarítás (1),utazás (1),élettér (1),lakások (1),találmány (1),kirándulás (1),kütyü (1),feladat (1),otthonok (1),amazon (1),echo (1),kütyük (1),okos árnyékolóvezérlés (1),videochat (1),kisállatok (1),alvás okosan (1),okos paplan (1),okos redőnyvezérlés (1),Z-Wave (1),hangvezérlés (1),echo dot (1),AI (1),co érzékelő (1),szénmonoxid (1),telefontöltés (1),siri (1),okos alvás (1),irodafelújítás (1),okos párna (1),pihentető alvás (1),érintés nélküli vezérlés (1),egészség (1),Do it yourself (1),csináldmagad (1),divat (1),divatblogger (1),selfie (1),hosszú hétvége (1),okos távirányító (1),távvezérlés (1),Internet of things (1),házimunka (1),kert (1),netatmo (1),apple (1),homekit (1),okos fűnyíró (1),építészet (1),szakma (1),AR (1),jövő szakmái (1),okos öntözőrendszer (1),miniatűr otthon (1),alvás (1)