A Home Center az Alfája és Omegája egy okos otthon rendszernek. Itt kapcsolódnak össze a Z-Wave technológiával kommunikáló eszközök, és ez a fő eszköz osztja ki a parancsokat az egész házban.

Home Center Lite!

A Home Center Lite egy kicsi eszköz, amiben szinte kimeríthetetlen lehetőségek rejlenek.

A kevesebb eszközt kezelő, és LUA (wiki) programozással nem beállítható központ egy olcsóbb, és korlátozottabb megoldást kínál a felhasználóknak. A lengyel Fibaro cég gondolt azokra az egyszerűbb megoldásokat kereső felhasználókra, akik igazán csak az alapoknál szeretnék kezdeni az okos otthonokban rejlő lehetőségek és kényelem felfedezését.

A Fibaro csapata arra fektette a tervezés alatt a legnagyobb hangsúlyt, hogy a méretbeli korlátozások által engedett maximálisnak kihasználtságot a lehető leghatékonyabb módon hasznosítsák. A Home Center Lite egy ultra-kompakt központ, amely minden eddiginél kényelmesebbé teszi az okos otthonok irányítását.

A vezeték nélküli Z-Wave kommunikációs technológiának köszönhetően a Fibaro rendszer telepítése nem igényel semmilyen átalakítást, bontást vagy kábelezést. Bármilyen akár már berendezett épületbe is könnyedén telepíthető. 

Műszaki adatok:

ARM Cortex A6 720 Mhz processzor

128 MB RAM, 128 MB tárhely

Z-Wave protokoll

Frekvencia: 868,4 MHz

Átviteli hatótávolság: akár 50 m szabadtéren, akár 30 m beltéren (épületszerkezet függő)