A FIBARO a CES 2016 kiállításon jelentette be, hogy idén forgalmazni kezdi új Z-Wave-es kiegészítő eszközüket, amit egyszerűen csak a „A GOMB”-nak neveztek el.

 A gomb egy kompakt, elemmel működő eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy különböző egyedi jeleneteket indíthassunk el saját FIBARO rendszerükben. A felszerelése egyszerű, szinte bárhova rögzíthetjük. Éjjeli vagy dohányzóasztalra, asztal alá, vagy a falra. Több színben lesz kapható, így mindenki megtalálja a megfelelőt, ami illeszkedik az otthoni környezethez.

 Mint az összes többi termékük, „A GOMB” is vezeték nélküli Z-Wave technológiával kapcsolódik a FIBARO rendszerhez, így a telepítés és a rendszerhez adás után a gomb azonnal kommunikálni képes akár a biztonsági berendezésekkel, riasztóval, és egyéb csatlakoztatott eszközökkel otthonunkban.


 Létrehozhatunk bonyolultabb és személyre szabott jeleneteket, melyeket a gombhoz rendelhetünk. Más történik, ha egyszer nyomjuk meg, és más, amikor többször. Ezeket a jeleneteket mind a Home Center grafikus felületén tudjuk beállítani. Használhatjuk egyszerű pánik gombként, de bonyolultabb vezérléseket is meg tudunk vele oldani. Pl. Két egymás utáni gyors megnyomásra az összes fogyasztót kikapcsolja a lakásban, amikor távozunk. A sokszínű testreszabási lehetőség és a könnyű használat jellemzi a gombot is a többi FIBARO termékhez hasonlóan.