Okostelefonok, és okoseszközök segítségével irányítunk már szinte minden manapság. A lakatok már közel 100 éve nem változtak radikálisan.

Az alap koncepció megmaradt. Lakat, kulcs! Egyszerű ugyan, de többször felejtjük otthon a kulcsunkat, mint a mobileszközeinket. A kulcs több okból is macerás lehet. Elveszthetjük, ellophatják, vagy kellemetlenségek okozhat, ha oda kell adnunk valakinek.

A FÜZ Design gondolt egy nagyot, és megalkotta a teljesen kulcsmentes lakatot.

Mihelyst kezünkbe került az új lakat, le tudjuk tölteni a lakathoz tartozó alkalmazást. A lakat bluetooth 4.0-t használ, és ha nyitni szeretnénk a lakatot, akkor még a telefont sem kell elővenni. Nyomjuk le a fül részét a lakatnak, és hagyjuk, hogy a lakat megkeresse a telefonunkon tárolt „kulcsot”.

Extra kényelmet nyújt az a funkció is, hogy meg tudjuk a nyitási lehetőséget osztani másokkal is. Van állandó, és egyszeri megosztási lehetőség is, és bármikor vissza tudjuk venni ezeket a jogosultságokat.

A kérdés már sokak fejében megfogalmazódott, így gyorsan meg is válaszolom. Ha nincs nálunk a telefonunk, vagy lemerült, akkor is ki tudjuk nyitni a lakatot. Egy „klikk” beléptető kódot az üzembe helyezésnél megadva, bármikor ki tudjuk nyitni saját lakatunkat.

Főbb jellemzői:

Tetszetős – Olyan egyszerű, amilyen egyszerű használni!

Erős – Edzett acél szerkezet!

Vízálló – Minden helyszínen használható!

Hosszú üzemidő – Akár 1 évig is bírja az elem, és ez könnye cserélhető