Kérdezzen meg öt különböző embert arról, hogy mi is az otthonautomatizálás, és öt különböző választ fog kapni. Ezek a rendszerek olyan technológiát használnak az otthonában, vagy az irodában, amik a mindennapokat könnyebbé, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik. Az otthonautomatikai rendszerek távolról is képesek a lámpákat fel- és lekapcsolni, a fényerőt szabályozni. Megerősítik a már meglévő riasztórendszert, távolról, vagy automatikusan tudnak ajtókat, ablakokat nyitni, zárni, és nem utolsó sorban energiatakarékosabbá teszi az otthonát.

Mindenki számára?

Az Okos Otthon hiába tűnik futurisztikusnak, és hangzik luxuskategóriájú dolognak, egy kezdő rendszer már középkategóriás mobiltelefon árából beépíthető. A rendszerek úgy vannak kialakítva, hogy azokat bármikor bővíteni lehessen. Mindezt természetesen kábelezés nélkül, és mindenki számára!

Mit ad még az otthonautomatika?

A kiszámíthatatlan gazdasági helyzet miatt nagyon sokan telepíttettek Okos Otthon rendszert az otthonukba. A korszerűsítés segít a kiadásokat csökkenteni. Szinte megszünteti a fölösleges áramfogyasztást, az elektromos redőnyök a szigetelés hatékonyságát növelik, így optimalizálva a kiadásainkat. Ami nem elhanyagolható szempont még sokak számára, hogy a rendszer növeli az ingatlan árát is. Akiknek otthonuk biztonsága a legfontosabb, azok megerősíthetik a riasztórendszerüket, Okos Otthon rendszerre kapcsolva azt. Ha nincs otthon, de valami szokatlan történik otthonában, akkor a rendszer push üzenetet küld önnek, ami azonnali reagálást tesz lehetővé. Azt is ellenőrizheti, hogy mikor értek haza a gyerekek, vagy álle-e a garázsban autó?