Egy jól sikerült valentin napi randi nem ér véget a vacsora után. Kicsi a lakásod? Nincs pazar kilátás az erkélyről? Vagy erkélyed sincs? Íme néhány okos tipp, amivel előnyösebbnek mutathatod lakásodat. 

1. Fényvezérlés, hangulatvilágítás

Hangulatvilágítás egy kézmozdulatra vagy egy gombnyomásra. Ha profi vagy, úgy csinálod, hogy észre se veszi, mitől sötétedtek el a csillárok és kapcsolt be a hangulatvilágítás. Tovább fokozhatod, ha beszerzel néhány színes ledvilágítás. Tudd meg a randi során mi a lány kedvenc színe, és egy gombnyomással be is állíthatod. A siker garantált!

okos otthon okosotthon smart home FIBARO

2. Zene gombnyomásra

Egy jól beállított hangrendszer minden legénylakás alapvető felszerelése kell, hogy legyen! Érdemes Spotify vagy Deezer profillal társítani, így ha figyelmes voltál a randi során, egyszerűen beállíthatod azt a stílust, vagy előadót, amit a lány szeret. Nem csak a hangminőség és a technika fogja lenyűgözni, hanem az is, hogy odafigyeltél rá. Beállíthatod a telefonodról is, vagy ha igazán látványos irányítást szeretnél, akkor beszerezhetsz egy gesztusirányítású távvezérlőt, amit egy fénykép mögé, vagy akár a falba is tehetsz. 

okos otthon okosotthon smart home FIBARO

3. Moziélmény otthon

Nézzetek meg együtt egy filmet! Erre is beállíthatsz összehangolt automatikát: a függöny elhúzódik, a fények elhalványulnak, a kivetítő vászon legördül, a projektor bekapcsol. Ezt az élményt már nehéz elrontani, hacsak nem nagyon rossz filmet sikerül választani, vagy túl hosszú időre állítottad a mikrót a popcornhoz . 

okos otthon okosotthon smart home FIBARO

Szeretnél te is ilyen megoldásokat otthonra?

Nézz körül itt: otthonautomatika.hu