Aki okos otthonban él, az tudja, hogy az okos világításnak mennyire sok előnye van. A Nanaleaf Aurorájával egy kis játékot is csempészhetsz a hangulatvilágításba.

okosotthon smart home iot design design világítás

nanoleaf

Az Aurora kezdőcsomagja kilenc darab háromszög elemet tartalmaz, melyek összeillenek, mint egy puzzle darabjai. Csak rá kell csúsztatni egy műanyag szalagot a háromszög egyik oldalára, és máris csatlakoztathatjuk hozzá a következőt. Bármilyen alakzatot kirakhatsz a háromszögekből, amit csak szeretnél.

okosotthon smart home iot design design világítás

macrumors

Természetesen, mint minden okos eszközhöz, ehhez is tartozik applikáció, ahol saját programot hozhatsz létre, beállíthatod a színeket, a fényerősséget akár panelenként is. Az egyszerű okos világításokhoz képest még annyival tudd többet, hogy itt a teljes színskáláról választhatsz színeket, íveket, színátmeneteket, de számos más effektet is beállíthatunk vele. Akár órákat is eltölthetünk, hogy kiéljük kreativitásunkat, de őszintén szólva, az Aurora előre beállított csodás programjait nehéz überelni.

okosotthon smart home iot design design világítás

pressroom_icff

Új kedvenc okos  eszközünk, az Aurora HomeKit és Alexa kompatibilis is, így egyszerűen csak kérned kell Siri-t vagy Echo-t, hogy kapcsolja fel vagy le a világítást, illetve azt is kérheted, hogy váltson az elmentett programok közt. Természetesen manuálisan is tudjuk kapcsolgatni, ha kifogna rajtunk a technika.

okosotthon smart home iot design design világítás

nanoleaf

Ez az új színes fényjáték kezdő csomag $200 –ba kerül, amit bármikor tovább tudsz bővíteni, akár 30 háromszög is tartozhat egy rendszerhez.