Régóta szeretnél már egy hordozható projektort? Általában választani kell, vagy kis méretű vagy nagy felbontású vagy elegendő a fényereje - de a három paraméter eddig nemigazán találkozott. És most? itt ez a rubik kocka, ami tökéletesen megfelel az otthoni használatra és tényleg elfér a zsebedben. 

okos eszköz okos otthon vezetéknélküli eszköz lézerprojektor

Egy átlagos "pico" projektor általában LED-et használ, és igaz, hogy könnyen magaddal viheted, de gyenge a fényereje, csak kisebb méretű képet tud kivetíteni és inkább közelről. Az UO Smart Beam lézep projektor gyártója mást ígér: valódi 720 p HD vetítést, világos, éles képet a lézerdiódának köszönhetően. Ja, és ráadásul ez a világ legkisebb lézer projektora. 

Ez a kis kocka még intelligens is: nincs szükség kézi fókusz beállításra, automatikusan beállítja magát. Vezeték nélkül kapcsolódik a különböző eszközökhöz, kivetítheted akár a mobilod tartalmát, fotókat filmeket - de használhatod videotelefonálásra is akár. Rendelkezik HDMI porttal is, így a számítógépedhez is csatlakoztathatod, akár második képernyőként is használható.

Nyugodtan magaddal viheted, az aksija 2 órát legalább kibír, van beépített hangszórója bár persze ez nem ígér valódi házimozi élményt.  

A legnagyobb előnye persze a mérete, tényleg majdnem akkora mint egy Rubik kocka: 2,2 inch X 2,2 inch azaz 5,58 cm x 5,58 cm. Elfér a tenyeredben, és tényleg elfér még egy pici női táskában is...