A FIBAR csoport, a FIBARO termékek gyártójá a European Business Awards idei mezőnyében a National Public Champion (Nemzeti Bajnok) címért szállhat most versenybe.

Talán kicsit tömör volt egyszerre ez a mondat. Nézzük szépen sorban, de a lényege: szavazni tudunk a FIBARO gyártójára egy igen neves "versenyben" >> SZAVAZOK

Mi is ez a European Business Awards?

 

A European Business Awards (Európai Üzleti Díjak) díj 2007 óta létezik és minden évben lehetőséget ad azoknak a cégekben Európa szerte, akik úgy gondolják az ő vállalatuk alkalmas arra, hogy a leginnovatívabb vállalatok egyikének válasszák, és teljes Európával szeretnék magukat és munkájukat megismertetni.Ez a kezdeményezés olyan vállalkozások számára is megnyitja a kapukat, akiknek eddig nem volt lehetőségük bemutatkozni a teljes európai piacnak. Alkalom, hogy megismertethessék más országokkal is tudásukat, kitartásukat és motivációjukat, valamint stratégiájukat, törekvéseiket, elképzelésiket és a legfontosabbat, hogy a vállalat hogyan is néz ki és hogyan működik. Ez a díj egyedülálló abban, hogy összefogja az európai vállalatok közösségét minden évben.

EBA oldala szerint már csak az alábbiak miatt is érdemes jelentkezni cégünkkel a díjakért:

- Büszkén állhatunk ki a közönség elé és megmutathatjuk hova is tart a cégünk, ezzel is erősítve az információáramlást cég külső és belső érintettjei felé, valamint biztosítva számukra, hogy motivált a cég nyitni

- Találkozhatunk minden iparágból vezetőkkel, cégvezetőkkel, top vállalatokkal egész Európa területéről

- Profitálhatunk a média jelenlétéből és tökéletes alkalom, hogy más ipar szereplőivel kapcsolatot építsünk 

 

Ez az a lehetőség, amit ebben az évben is megragadott a FIBARO is.

A FIBAR Group vezérigazgatója, Joanna Ossowska-Rodziewicz  is izgatottan nyilatkozott a jelölésről: "Kérem, szavazzanak ránk! Máricus 1-ig megnézhetik videónkat és szavazhatnak. A lengyel Nemzeti Bajnok jelöltek közül szavazzanak ránk. Ez a szavazás rengeteget jelent számunkra, hiszen nagyon büszkék vagyunk a vállaltunkra és az országunkra is egyaránt. Így ha megkapnánk a közönség elismerését is azért, amit eddig elértünk, létrehoztunk, az hatalmas elismerés lenne számunkra. Előre is köszönjük mindenkinek a támogatást."

FIBARO (FIBARO Group) lengyel székhelyű vállalat, vezető pozícióban helyezkedik el a lakossági IoT termékek gyártása területén. Tervezés, mérnöki megoldások és gyártás jellemzi egy kézben az innovatív okosotthon eszközök területén, ez egy szóban a FIBARO rendszer. A FIBARO termékei a világ minden pontján elérhetőek.

A vállalat FIBARO vezeték néküli Z-wave-es okosotthon rendszere a világon bárhonnan kezelhető egy okostelefon, egy laptop vagy egy táblagép segítségével. A rendszer érzékelői és vezérlői lehetővé teszik, hogy a felhasználók jeleneteket állítsanak be megkönnyítve mindennapjaikat, ellenőrizzék az energia felhasználást és számtalan más eszközt integráljanak a FIBARO rendszerbe.  A rendszer eszközeinek tervezése, gyártása és fejlesztése is Lengyelországban történik - még mindig ugyanabban a városban található a cég gyára és összeszerelő részlege ahonnan indult évekkel ezelőtt.

Visszatérve a szavazásra:  itt lehet szavazni!

Az elkövetkezendő hetekben március 1-ig lehet leadni voksunkat és március 6-án a legtöbb szavazatot kapott vállalat elnyeri a Nemzeti Bajnok címet. Ezután március 6 és április 27-e között lehet az Európai Nemzeti Bajnok-ra lehet leadni a voksokat.

Szavazásra fel!