Az okos kütyük világán túl, ha arra törekszünk, hogy olyan rendszert építsünk ki otthonunkba, amellyel szinte az összes elektromos eszközt lehet irányítani, szabályozni, lakásunkból okosotthon válik. Miért jó ez nekünk? 
Elsősorban azért, mert az okosotthon rendszer olyan biztonsági, kényelmi pluszt szolgáltat a felhasználónak, amivel tovább tudja növelni komfortfokozatát, ezzel pedig egy sokkal magasabb életminőséget biztosít maga számára. 
Másodsorban az okosotthon rendszer funkciós palettáján vannak olyan lehetőségek, mint a fogadó fény, távoli elérés stb., amelyek valódi 21. századi technológia érzést biztosítanak. 
Ezek ismeretében hatványozottan fontos, hogy milyen biztonsági rendszerrel szereljük fel lakásunkat, illetve ez a védelmi zóna, mennyire kompatibilis az okosotthon rendszerrel. Mai velőtrázóan lebilincselő írásunk egy olyan intelligens és egyszerű biztonsági rendszert mutat be, amely mindeniki számára tökéletes védelmet nyújt. 


A komplett biztonsági szisztéma a mesterséges intelligencia alapjaira épül, így különbséget tud tenni jó és rossz között. A művelet origója nem más, mint a készülék közepén lévő high-tech lencse, ami arc- és hangfelismerési funkciókat is magáénak tudhat. 
Az emberi profilról kapott jellemzések nagyban segítik a FLARE működést, de azt is mondhatjuk, hogy ekkor válik el az ocsú a búzától, ismerszik meg a jó és rossz ember, ergo a hívatlan ember a lakásunkban. Amint az utolsó személy elhagyta a házat, az eszköz automatikusan bekapcsol. 


Alapfelszereltségét tekintve nagyon hosszú a lajstrom, de ezek mind hasznos és szükséges tartozékok. A mindent látó szem egy 1080-as felbontású, 150 fokos látószöggel rendelkező kamera, ami éjszakai üzemmódban is megállja a helyét. Három szenzor, érzékelő is van a kütyüben, amelyek mozgást, hőmérsékletet és gyorsulást mérnek. 
1.2 GHz Dual-core processzor dobog a burkolat alatt, de a készülék Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatra is képes. Ami szuper-extra-mega-giga különlegesség, hogy van egy PrivacyGuard funkció, ami tartalmazza a mechanikus lencse burkolatot, a már említett automatikus bekapcsolást és az adatvédelmi, EU-s megfelelést. 


A mindössze 16 cm-es átmérőjű rendszer, ultrakönnyűnek számító 400 grammot nyom és Lithium aksival működik, amit 220V-ról tudunk tölteni és természetesen a kornak megfelelően okos telefon kapcsolat képes, alkalmazás érhető el hozzá. 
Szóval,  anno, ha Kevin Costner helyett ez az okos eszköz játssza a testőrt, egy pillanatig se higgyük el, hogy nem végzett volna tökéletes munkát.