A tavaszi nagytakarítás beálltával a háztartásokra vetítve hirtelen megnő a porszívógépek által kiadott decibelek nagysága. Igaz, hogy a rendszeresen karban- és tisztán tartott otthonoknál ez nem újdonság, bár a hangerő kérdése számos helyen és esetben vethet fel kérdéseket. 
A takarítási anomáliák leküzdésére kínál megoldást a Chuwi iLife V5S intelligens robot porszívó használata. A robottechnikába építettek egy intelligens szenzort – system sensor -, amely megakadályozza az ütközést és védi a bútorokat is. A beállítások között mosolyogva mazsolázhatunk a takarítási módok között. Van itt kérem száraz, nedve és multi funkció, igazodva a piszok állagához. 
Használat közben szinte a légy zümmögése hangosabb, hiszen az 50 dB zaj nem bántó fülnek sem családnak. A termékleírás alapján bármilyen felületen állja a harcot a porszívó, amely egyaránt alkalmas otthoni és irodai alkalmazásra, akár 200m2-ig. Tökéletesen illeszkedik napi rutinunkhoz, elég beállítani a kezdési időpontot és a masina ennek megfelelően végzi dolgát mindenkitől függetlenül. 


A dizájnos külső – 7 mm-es vastagság – a legszűkebb helyekre is bejutást biztosít, ezzel jelentősen csökkentve az elérhetetlen, szennyezett területek nagyságát. A készülék szabályozása, irányítása LCD-s felülettel rendelkező távirányítóval történik, ami az éjszaki órákban is kiválóan funkcionál vezérlés közben. Az intelligens masinához kettő töltési módozat párosul: automata- és kézi töltés. 
Összegezve a termékről kapott első tájékoztatót, ismét egy olyan okos háztartási eszköz érkezik a boltok polcaira, amely megkönnyíti a háztartások életét, felügyelet nélkül végzi dolgát és nagy valószínűséggel ragyogó munkafelületet hagy maga után. Hölgyek, urak próbáljátok ki, robot takarításra fel!