Ahogy közeledik a gyereknap zsivajtól hangos ünnepe, úgy áldjuk a magasságost, hogy a kölyök már egyre nagyobb, lassan az iskola kapuját döngeti és mi a szülők, azon vesszük észre magunkat, hogy szép lassan a könnycseppeket a dagadó büszkeség váltja fel. Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond, hogy a közhely előnyös kifejezésével éljünk, ami szerintünk nem igaz, de a köztudat mégis támogatja ezt a véleményt. 
Talán az összes szülő emlékszik arra, hogy a gyerek születése utáni naptól kezdődve, egy teljesen új és ismeretlen világ tárult elénk, ahol nappalok és éjszakák egymásba folytak, és a kialvatlan, táskás szemek egy állandósult farsangi álarcosbállá varázsolták otthonunkat. 
A mai írásunk alanya valószínűleg a legtökéletesebb megoldás arra az esetre, amikor az újszülött megérkezése fokozott figyelmet kíván tőlünk. Az iBaby Labs Monitor M6T néven futó okos kütyü egyaránt alkalmas videós ellenőrzésre és távoli kapcsolattartásra. 


A készülék egybeöntött része tartalmaz egy speciális kamerát, ami a különleges fordulási képességének köszönhetően az átlagosnál is jobban irányítható. Ezzel a kamerás opcióval szinte biztos, hogy sikerül a legoptimálisabb szöget megtalálnunk. A monitor készülék a képet továbbítja okos telefonunkra – akár HD minőségben is rögzít -, ami az éjszaka folyamán is tökéletesen végzi munkáját, köszönhetően a LED segédfényeknek.   
A készülék a kétirányú párbeszédet is támogatja a gyerek és a szülő között, ami természetesen élőben zajlik le. Az Androidos készülékeken és iPhone-okon is elérhető alkalmazás arra is lehetőséget nyújt, hogy mesét, vagy bármilyen szöveges tartalmat rögzítsünk, amit távolról is el tudunk indítani a gyerek legnagyobb örömére. 


Az okos kütyü extraként tartalmaz páratartalom- és hőmérőt is, ami csak tovább növeli az eszköz hasznosságát. Árát tekintve valamivel több mint 50.000 forintba kerül az intelligens bébicsősz, mai ismerve a költségek nagyságát egy gyermekvállalás esetén, barátinak tekinthető.