Férfi társaim. Tegyük kezünket széles mellkasunk szívtájékára és valljuk meg az őszinteség oltárán, ki az, aki szeret kenyeret szeletelni? Nagyjából ezt az eredményt vártuk, és a jelentkező tömeget látva, nem lepődtünk meg. 
Az eredmény hitelesítése előtt ismét egy fantasztikus okos kütyüt hoztunk nektek, ami esetünkben inkább műszaki kivitelezésben nyerte el az intelligens jelzőt. Amikor először láttuk a hajszálvékonyra szeletelt kenyerek garmadát a promóciós videóban, a megdöbbenés halvány jelei jártak körtáncot a vágódeszka morzsái körül. 
Mélyebbre evickélve a technológia bugyrában homlokunk ráncai simulni kezdtek. A kés ultrahang hullámokat generál. A hullámok rezegtetik a pengét a mikroszkopikus frekvencián keresztül. Ez nagyjából 20.000 és 40.000 közötti tartományban van, másodpercenként. 


A kés a legkisebb erőfeszítés nélkül hatol be a kenyér vagy sütemény szövetében, ahol precízen elvégzi a szeletelési feladatot. Az édes, szirupos világon túl, a technológia eljárás kiválóan alkalmazható az autók gumiköpenyének vágásakor is. 
A sütő iparban évek óta használt ipari technika hitchcocki csavarja egy, a kés nyeléhez csatlakoztatott ultrahang generátor. Felhasználási javaslatként ajánljuk debil sorozatok szüneteiben szakszerű használatra. Garantált vérmentes.