Szép lassan kopogtat ajtónkon a nyár és megérkeznek a forró, trópusi napok, álmatlan, izzadós éjszakák, mindez csupán azért, mert a lakásunkban áll a levegő. Köpni-nyelni nem tudunk majd és rohanunk – lehetőleg vasárnap – az első, utunkba eső boltba, venni egy légkondicionálót. 
Ismerős a látvány mindenkinek: ha légkondi, akkor bazi nagy fehér doboz az ablak mellet, ami némileg árnyalja az urbanista látképet. Ugye meg van, amikor sétálsz a lakótelepen, a meleg flaszteren és látod a fehér, gombamód kinőtt kockákat. 
Noria más. Ő kecsesen elhelyezkedik az ablakod alá tehető betétben és már dorombol is az intelligens levegőkeverő. Kompakt mérete miatt szinte észrevétlen a lakásban, szuper könnyű telepíteni, és az sem elhanyagolható, hogy az ablak teljes szélességben-magasságban képes befogadni, átengedni az érkező, simogató napfényt. 


Annak ellenére, hogy a piacon lévő társaihoz képest jóval kisebb a mérete, simán elfér a szerkezetben a rejtett ventilátor és a szellőztető rendszer, amelyek csendesen végzik a dolgukat, figyelve a hatékonyságra is. Az élményszerű interfészt gyerekjáték használni, köszönhetően az egyszerű, tárcsázó megoldásnak, amit szimpla elforgatással használhatunk, a kívánt hőmérsékletet beállítva. 
Kétfajta üzemmód közül is választhatunk: egyrészt a friss levegő mód, ami nyitott ablak szituációt képez le, illetve az éjszakai fokozat, ahol a tárcsázó extraként még világít is, könnyítve a kütyü megtalálhatóságát. 


A karcsú és modern intelligens-okos eszköz nélkülözhetetlen kelléke a nyarak elviselhetetlen helyiségeinek. Praktikuma, dizájnos megjelenése még sok családnak lesz meglepetésszerű csecse-becse.