Minden olyan KickStarter-en megjelenő újítást, ami az Okos Otthon, otthonautomatika témában megjelenik, és mi érdekesnek tartunk, arról írunk pár sort.

A mai betevő az egy gyűrű, amit nem meglepően RING-nek neveztek el. A névválasztás nem takarja a találékonyságot mögötte, sem a korszakalkotó fejlesztéseket.

Az alábbi videó szépen demonstrálja, hogy milyen alap, vagy akár összetettebb mozdulatokat is képes lekövetni a gyűrű. Minden mozdulathoz hozzá tudunk tanítani egy olyan parancssort, ami helyettünk elvégez mindent.

Üzenetet tudunk írni, küldeni, fizetni tudunk a mozdulatainkkal, kapcsolgatni tudjuk a TV-t, világítást és ki tudja még, hogy milyen dolgokra képes a gyűrű.

4 méretben lesz kapható, így mindenki megtalálja majd a magának való tökéletes méretet. 3 óra alatt fel tudjuk tölteni, és aktív használat mellett 1-3 nap közötti időt bőven kibír a kütyü. A készenléti ideje körülbelül 18 nap, ami igen figyelemreméltó teljesítmény ahhoz képest, hogy csak egy  lithium-polymer akkumulátor 3.7v / 22mA) van benne.