A Yoga elnevezésű platform egy nagy maroknyi eszközhöz kapcsolódik. Legyen szó kábeles vagy kábelnélküli eszközökről, biztonsági érzékelőkről, kamerákról, termosztátokról, intelligens dugaljakról, világításról, szórakoztató központokról vagy épp okos zárakról.

A Yoga központ egy felhő alapú rendszerre épül, amin keresztül gyerekjáték irányítani az otthonunkban található, csatlakoztatott eszközeinket a YogaSmartHome applikáció segítségével.

Kábelnélküli kamerarendszerrel automatikus, vagy eseményfüggő felvételt tudunk elindítani. A felvett anyag bármikor letölthető a Yoga felhőből. A rendszerhez csatlakoztatott termosztát és hőmérők segítségével a hőmérséklet optimalizálásában segít, míg az intelligens dugaljak segítségével az energiafogyasztás optimalizálásában segít a Yoga rendszer.

Yoga hőmérsékletszabályozása igen figyelemreméltó. Figyelembe veszi az aktuális időjárási körülményeket, a lakásunk helyzetét, a belső hőmérsékletet, az otthonunk aktivitását és állandóan arra törekszik, hogy fölösleges kiadásoktól mentsen meg minket.

- Helymeghatározás – Tudja a rendszer, hogy a kapunk elé értünk, így automatikusan kinyitja azt.

- Megosztás – A családjának, és a szomszédoknak is akár limitált hozzáférést tud biztosítani a rendszer hozzáférését tekintve. Akár a szomszédokat is regisztrálhatja, hogy értesítést kapjanak ők is tűz, vagy valamilyen nem várt esemény esetén.

- Az idő fontossága – Könnyen szemmel tartható minden, ami az otthonában történt. Az idővonalán minden esemény megtalálható, és különbséget tesz az elvégzett feladatok között, hogy azt a rendszer maga indította be, vagy egy korábbi beállítás alapján cselekedett-e.

- Jelenlét szimuláció – A megszokott, vagy random időben a világítások felkapcsolhatnak