A mai albérlet árak mellett - ha egyedül akarunk élni és nem akarunk egy lakótárshoz alkalmazkodni - gyakran kell úgy döntenünk, hogy kisméretű lakásba, garzonba, esetleg lakóautóba költözünk. Senki sem szereti a szűk tereket, ha nem tudsz egy jót nyújtózkodni az otthonodban anélkül, hogy beüsd magad vagy leverj valamit a földre.

Szerencsére egyre frappánsabb berendezési tárgyak, megoldások látnak napvilágot, amik élhetővé teszik a kislakásban élők hétköznapjait.

Szófából emeletes ágy

Miért ne fogadhatnál vendégeket aprócska otthonodban? Napközben van egy szép szófád, ahova leültetheted egy jó kis traccspartihoz, és el is tudod szállásolni vidéki vagy esetleg a külföldről hozzád látogatókat, hiszen egy mozdulattal emeletes ággyá alakítható.

5 az 1ben bútor

Elképesztően sokoldalú bútort alkottak azok a tervezők, akik ezt a mozdítható csodát alkották meg. Térelválasztó, ágy, kanapé, íróasztal, szekrény -  mindez egyben.

Mini ház egy kisfurgonban

Ebben a Mercedes furgonban egy egész család elfér. A hihetetlenül jól kihasznált kis térben konyha, hálófülkék és egy ebédlő is elfért. Azért egy valami kimaradt: a fürdőszoba, de egy hosszabb családi kemping kiránduláshoz igazi luxus szállás. 

lakás kislakás berendezés design garzon

Felemelhető ágy

Mindenki szeret nagy ágyban aludni. Mostantól annak se kell lemondania erről a kényelemről, akinek pici a lakása. Egy mozdulattal, pillanatok alatt felemelhető  és máris felszabadul egy jókora hely a lakásodban egy kis otthoni edzéshez vagy a vendégek fogadáshoz. A legjobb, hogy így az ágyazást is megúszhatod.