A nyaraló szezonban kiváló lehetőség kiadni a nyaralót családoknak és barátoknak. De mi lesz az év többi részében az ingatlannal? Az ilyen házak általában lakatlanul állnak hosszú ideig, emiatt nagyon nehéz karbantartani és figyelni őket anélkül, hogy valakit ne kelljen megbízni rá vagy ne költenék rengeteget egy drága biztonsági rendszerre.

okosotthon smarthome z-wave airbnb nyaralók ingatlan intelligens otthon okosház okos nyaraló

z-wavealliance

Ma már a megfizethető vezeték nélküli okosotthon technológiáknak, mint a Z-Wave a tulajdonosok már távolról is elérhetik, ellenőrizhetik a nyaralókat, sőt kezelhetik is a rendszerhez illesztett eszközeit.

  1. Biztonság és békesség

Mindenki, akinek nyaralója van, szeretné biztonságba tudni nagy értékű tulajdonát a lehető leghosszabb ideig. A Z-Wave eszközöknek köszönhetően távolról vezérelhetjük a zárakat, kikapcsolhatjuk az eszközöket, és ellenőrizhetjük, hogy minden ablak zárva van-e. A Fibaro vezeték nélküli okosotthon rendszernek például vannak külön nyitásérzékelői, amelyek diszkréten elhelyezhetőek a különböző színű és felületű nyílászárókra. A legjobb, hogy a központ segítségével értesíteni is tud minket, ha valaki belépett az épületbe.

okosotthon smarthome z-wave airbnb nyaralók ingatlan intelligens otthon okosház okos nyaraló

otthonautomatika