Egy egyszerű faliórának tűnik, fából. Pedig az Ingrein Smart Clock még a telefonod felett is átveheti a hatalmat :) Kapcsold össze az otthoni okos eszközeiddel és megjeleníti a kedvenc alkalmazásaid éppen aktuális adatait.

okos eszköz okosotthon okosóra mozgásérzékelő

Nem kell folyton a telefonod figyelni, hogy tudd éppen milyen feladat vár rád, hová kell indulnod. A faliórád figyelmezted téged, ha valami fontos történik, mégis miért kéne mindig ránézni a mobilra, ha éppen csak egy spam-et kaptál? 

Ez az igazán elegáns okos óra zökkenőmentesen integrálható a meglévő okos rendszerekbe. Több, mint 100 mobil alkalmazással kompatibilis. Nem kell hozzá tech-gurunak lenni, hogy telepíthessük, egyszerűen az Ingrein alkalmazásán keresztül néhány érintéssel konfigurálhatjuk a kívánt beállításokat.

okos eszköz okosotthon okosóra mozgásérzékelő

Te válaszd ki neked, melyek a legfontosabbak, értesít az időjárásról, illetve a forgalmi dugókról, ha épp arra vagy kíváncsi. Az értesítések fontosságát akár szolid fénnyel is jelzi, hogy biztosan oda figyelj. Ráadásul mozgásérzékelős szenzorral látták el, így ha illetéktelen behatoló jutna a lakásba, azonnal riasztást küld a mobilodra. 

okos eszköz okosotthon okosóra mozgásérzékelő

Senki nem gondolná első látásra, hogy ez a dizájnos faóra nem csak az otthon egyik éke, hanem az egyik leghasznosabb eszköze is lehet.