Az intelligens konnektorok, lámpák és hangszórók segítségével extra ünnepi élményt varázsolhatsz otthonodba.


 
Az intelligens otthoni készülékeket könnyedén át lehet alakítani szezonálisan is akár, és bizony itt a nyakunkon a karácsony – itt az ideje ünnepi díszbe öltöztetni az otthonunkat is.

 
Az olyan intelligens hangvezérlőkkel, mint az Amazon Echo és a Google Home, illetve intelligens fények használatával, néhány okos konnektorral játszva átalakíthatod karácsonyi varázs kuckóvá – a gyerekek és a gyereklelkű felnőttek nagy örömére. 


Intelligens konnektorok


Kezdjük egyszerűen a dolgokkal a meglévő karácsonyi ledsor egyszerűen irányítható egy okos hangvezérlővel vagy egy okos konnektorral és mobiltelefonnal. Szereted már akkor látni az ünnepi fényeket, amikor megközelíted az otthonodat? Nem kell egész nap fogyasztanod az áramot! Programozd be úgy, hogy csak akkor kezdjen világítani, amikor várhatóan hazaérkezel. 
Ha pedig tudod pontosan mikor érkeznek a vendégeid, őket is meglepheted! Kapcsolódjanak fel a fények pont akkor amikor ők becsengetnek – hidd el, rögtön vidámabb hangulatban lépnek be hozzád, ha ilyen kedvességgel fogadod őket. 

Intelligens lámpák

Az ünnephez igazi meghitt vagy éppen parti hangulatot teremthet a világítás erőssége és színe. Az intelligens izzók fényerejét, színét, hőmérsékletét is tudod szabályozni. 
Válassz akár egy LED csíkot a TV mögött, vagy az ünnepi díszbe öltöztetett étkező asztal alatt – vagy buli esetén az összes mennyezeti izzót kicserélheted intelligens izzóra. Díszítsd a kertedet, teraszodat is LED csíkokkal, a fák köré is elhelyezhetsz ilyet, a hagyományos égősor helyett. És máris mobilról irányíthatod a kedved vagy a vendégei kedve szerint. Leült a buli? A fények játékával is feldobhatod! 

Zene és fények harmóniája


Az intelligens fényekkel együtt persze bármely bluetooth hangszóródat is irányíthatod. A gyerekek várva várják a karácsonyi angyalok érkezését? Indíts mobilról titokban egy elrejtett hangszórón csengettyű hangokat, változtasd sejtelmesre a fényeket és azonnal megláthatod a gyerekek szemében a csodát. Ők még hisznek benne! Tegyük még varázslatosabbá a meséjüket!
Vagy éppen attól tartasz kicsit lapos lesz a szilveszteri buli? Spotify és Apple Music + iLightShow alkalmazás és máris kész az otthoni partyhangulat. Az alkalmazás a telefon mikrofonját használva a zene ütemének megfelelően szabályozza a fényeket, megváltoztatja a színeket, villogtat – próbáld ki!