Nehéz minket meglepni minket a sok sci-fi és fantasy film után, ahol igazán lenyűgöző autócsodákat láthattunk már. Bizonyára ezek a filmek is megihlették a következő futurisztikus autók tervezőit. Nincs már messze az idő, hogy ezek az ultramodern, futurisztikus járművek lepjék el hétköznapjainkat.

  1. AUDI A9

Képzelj el egy olyan sportautót, ami meg tudja majd javítani magát sérülés esetén, és még a színét is tudja változtatni a nanotechnológiával előállított anyagoknak köszönhetően. Ennek az anyagnak az elkészítése még folyamatban van, de az biztos, hogy az ötlet rendkívül jónak hangzik.

futurizmus autók Aston Martin jövő autó elektromos autó

awesomeinventions

  1. A Goodyear Eagle 360 autókerék ötlete

A Goodyear  a gömb alakú kerekekben látja a jövőt, amely egyfajta mágneses lebegés technológiával csatlakozik az autóhoz, így akár oldal irányba is tud majd közlekedni, ami a parkolásnál igencsak hasznos lesz.

  1. 0-ról 60-ra 2,3 másodperc alatt

Az Elextra nevű startup cég azt ígéri, hogy ez az elektromos autó 2,3 másodperc alatt tud 0-ról 60-ra gyorsulni, ami igazán bámulatos, tekintve, hogy a Tesla Model S P100D ezt 2,275 másodperc alatt teszi meg ugyanezt.

futurizmus autók Aston Martin jövő autó elektromos autó

roadandtrack

  1. Valkyre az Aston Martin's V12 Hyperautó

Íme az első látványterv a Valkyrie nevű Aston Martin’s V12 hibrid Hiperautóról, atmoszférikus V12 motorral.