A Hyundai egészen új elképzeléssel állt elő a mobilitásról az idei CES 2017-es kiállításon. Koncepciójában társította az okos autók és az okos otthonok adta lehetőségeket, hogy elindítson egy új áramot, ahol a felhasználók azonosulhatnak az „Utazz miközben élsz, és élj, miközben utazol” szemlélettel.

okos autó okos otthon smart home

wheels.ca

Előre vetítve, hogy ez egy új korszak kezdete lehet, a Hyundai Motor okosotthon technológiája összemossa a határokat a mobilitás, a magánélet és a munka közt, mindezt egy különleges autónak köszönhetően, ezzel megváltoztatva a jövő felhasználóinak életét.

A CES kiállításon bemutatták, hogyan használható, mint hagyományos autó, és hogyan integrálható a laktérbe, ha arra van szüksége egy sokat utazó felhasználónak. Ilyenkor a Hyundai Motor utazás funkciói szerves részévé válnak az okosotthonnak, tele hasznos funkciókkal amelyek kényelmesebbé, kellemesebbé teszik az életteret. Például mindkét funkcióban ugyanazt a légkondícionálót használhatjuk, illetve szórakoztató elektronika kialakítására is van lehetőségünk. Vész esetén pedig felhasználhatjuk a fedélzetén található benzintankot energia előállítására is.