Nightingale a rossz alvóknak

A Nightingale az első okosotthonhoz tartozó alvás segítő rendszer, melyet arra terveztek, hogy segítsen a lehető legjobban kipihenni és feltölteni minket az éjszaka folyamán. 15 különböző „hang paplannal” rendelkezik, amely segít megelőzni, hogy éjszaka felébredjünk azáltal, hogy elfedi a szokásos kint vagy benti zajokat.

Alexa a Bluetooth fülhallgatóba költözik

Alexa, az Amazon otthonok okos asszisztense hamarosan egész nap duruzsolhat a füledbe számodra hasznos információkat ennek a bluetooh-os fülhallgatónak köszönhetően.

FIBARO Button – a CES 2017 innovációs díjának nyertese

Mindenkinek jól jön a segítség otthon. Képzeld el, hogy komplex tevékenységeket, úgynevezett jeleneteket egy gombnyomással megoldhatsz ezzel a designos kis gombbal. Nem csoda, hogy meg is nyerte a CES2017 innovációs díját. Időseknek és gyerekeknek is kiváló megoldás lehet a hétköznapok során. 8 különböző szín közül is választhatsz FIBARO gombot, a szobák színének megfelelően.

 

 

A Samsung jövőképe a mosásról

Ezzel a duplarészes mosó-, és egyben szárítógéppel meggyorsíthatjuk a házimunkát. Egyszerre, vagy külön-külön is használhatjuk.

Samsung Family Hub okos hűtő

Új funkciókat kapott a Samsung okos hűtője is.  Mostmár képes a hangfelismerésre, illetve szórakoztató funkciókat is kapott, mint pl a zenelejátszás Spotify-on keresztül, illetve készíthetünk jegyzeteket, to-do listákat.

A Panasonic okos sütője

Igazi konyhatündért varázsol ez az okos sütő még azokból is, akik azt hitték, semmi tehetségük a konyhaművészetekhez, ugyanis rengeteg profi funkciója mellett képesarra, hogy  lépésről lépésre segítsen elkészíteni több mint 26 receptet.

Okos lámpával akár naponta váltogathatod a szobád színét

Ezzel az okos lámpával egy gombnyomással olyan színűre varázsolhatod a szobád színét, amilyenre csak szeretnéd. Akár átmenetes, vagy többszínű kombinációk közül is választhatsz.

Íme Kuri – az imádnivaló biztonsági kamera

Végezetül itt a kedvencünk: Kuri. Képzeld el, hogy van egy saját mesefigurád, aki az otthonodban flangál, figyel a gyerekeidre és ha kell, még mesét is mond nekik.