Mit lehet tenni, ha a húsvéti készülődés és nagytakarítás közben döbbensz rá, hogy egyszerűen nincs hova pakolnod? Az üzletekben található tárolók vagy gagyik, vagy nagyon jól néznek ki, de indokolatlanul drágák. Egy kis kreativitással a körülötted megtalálható cuccokból is pillanatok alatt remek tárolókat készíthetsz.

1.Ottomán, egyben tároló

A tavasz legújabb DIY őrülete az egyszerű fadobozokból készült különböző bútorok. A legnagyobb előnyük, hogy nem csak nagyon designosak, de ha ügyesen rakod össze, még tárolónak is használhatod őket úgy, hogy még csak nem is látszik.

DIY tárolás

2. Polcok létrából

 

Ezer éve áll már a gardróbodban a létra, és sosem veszed elő, mert egyszerűbb a székre állni? Ne dobd ki, hiszen pofon egyszerűen, pár szög és egy kalapács segítségével tökéletes tartót varázsolhatsz belőle a növényeidnek. Persze egy kis csiszolás és festés sem árthat neki.

DIY tárolás

3. Tárolódoboz kartonból

Egy ilyen tárolódoboz elkészítéséhez talán még csak ki se kell tenned a lábad, hogy beszerezd a hozzávalókat. Egy doboz, kötél, ragasztó és textil, amivel kibéleled a közepét. Egynél meg se állj!

DIY tárolás

4.Rendszerezz kosárkákkal

Ha van elfekvőben pár ilyen kis kosárkád, ne dobd ki. Egy festés, egy kis táblácska az elejére, és már kész is a dekoratív fali tárolód. 

DIY tárolás