Itt a december, leesett az első hó, hamarosan jön a Mikulás. Ideje, hogy karácsonyi pompába varázsold otthonod. Kezd a fényekkel!

Segítünk egy picit, hogyan teheted ezt meg okosa, kreatívan, és energia fogyasztási szempontból a lehető legoptimálisabban a FIBAROval

smart home ünnepi fények karácsony okos otthon FIBARO világítás

 

Használj LED izzókat, ahol csak tudsz!

Az ablakokat egyszerű és kényelmes LED szalagokkal végigfuttatni, de LED égőkkel díszítheted a karácsonyfádat is.

Ezeknek nem csak az az előnye, hogy radikálisan kevesebbet fogyasztanak, mint a hagyományos karácsonyi égők, hanem a FIBARO RGBW modullal a színüket is kedvedre változtathatod. 

Ha idén karácsonykor inkább a kékes-ezüstös, jeges színek tetszenek, akkor azokra tudod beállítani. Jövőre pedig visszatérhetsz a hagyományos piros-arany kombóhoz.

Csak akkor égjenek, amikor te szeretnéd!

Ha mégis maradnál a jól megszokott karácsonyi fénydíszletedhez, akkor se csüggedj. Egy szimpla FIBARO okos konnektorral te állítod be, hogy a nap melyik szakában világítsanak.

Sőt, ezzel az eszközzel a fogyasztást is mérni tudod. Így ha még mindig soknak érzed a fogyasztást, bármikor válthatsz takarékos izzókra. :)

smart home ünnepi fények karácsony okos otthon FIBARO világítás

Külcsín - belbecs

Ha azt szeretnéd, hogy kívülről is fényben tündököljön otthonod, nem kell, hogy a gatyád is rámenjen. Ha felszerelsz a kapuhoz egy mozgásérzékelőt, akkor csak akkor fognak kigyúlni a fények, amikor valaki éppen arra jár.

Így mikor hazaérkezel, biztos lehetsz benne, hogy otthonod fényárban fog úszni :)

smart home ünnepi fények karácsony okos otthon FIBARO világítás