Rengeteg trend és stílus közül választhatunk, amikor megálmodjuk otthonunk külsejét. Az egyik legjobb, amit tehetsz a házaddal, az az, ha olyanra tervezed meg, mint egy Hollywood-i sztár otthona lenne. Ezzel lehetőségek teljes tárháza nyílik meg előtted, amelyekkel igazán egyedivé teheted minden szempontból, ráadásul nem kerül olyan sokba mint gondolnád. Íme néhány egyszerű trükk, amivel elbűvölő hangulatot kölcsönözhetsz házadnak: 

  1. Hagyományos nappali

Az egyike a legjobb tippeknek a Hollywoodi álomotthon érzethez a hagyományos stílusú nappali. Ez az ötlet eleganciát kölcsönöz a szobának, ahol a legtöbb idődet töltöd. Ehhez nagy, nyitott terekre lesz szükség, elegáns fehérre festett falakra és mészkő padlóra.  Beszerezhetsz egy gurulós ottománt is, amit könnyedén be tudsz tolni a kávézó asztal alá, ha nincs rá szükséged. 

okosotthon otthon design lakberendezés

pinnipan

  1. Mediterrán stílusú házimozi szoba

Érdemes elgondolkodni egy otthoni házimozi rendszeren, ami stílusban is megy Hollywood ihlette otthonunkba. Ahhoz, hogy megvalósíthasd, sötét színű falakra, sötét bútorokra, kiegészítőkre és hozzá illő szőnyegre lesz szükséged. Hogy még elbűvölőbbé tehesd, beépített média falra is szükséged lesz. Ha pedig teljesen el akarod bűvölni vendégeidet, automatikát is állíthatsz be, hogy a vászon és a fények egy gombnyomásra készen álljanak a filmkezdéshez.  

okosotthon otthon design lakberendezés

houzz

  1. Tükrök a csillogásért

Egy Hollywood-i sztárotthonból nem hiányozhatnak a nagyméretű tükrök, amelyek körben design lámpákkal, vagy LED szalaggal meg is vannak világítva. A LED világítás azon kívül, hogy nagyon jól néz ki, még energiatakarékosabb is, mint a többi megoldás.  

okosotthon otthon design lakberendezés

  1. Ledvilágítás

A világítás nagyon fontos része az otthon hangulatának, külsejének. A konyhában különösen fontos, hogy a padlótól a mennyezetig mindenhol legyen világítás. Ha van esetleg egy szép vitrined, amit ki szeretnél emelni, azt a világítással egyszerűen megteheted. Ha színes LED szalagokat is használsz a design során, akkor a „Wow” faktort a tetőfokára emelheted. Már vannak olyan okos világítások is, amelyek telefonnal vezérelhetőek, így hangulatod szerint állíthatod színvilágát.

okosotthon otthon design lakberendezés

homegallerys

A fürdőszobád hangulatát is remek ötlet lehet fali LED világításokkal feldobni. Egy melegszínű búrával otthonosabbá és egyben elbűvölőbbé teheted ezt a helységet is. Helyezz el LED lámpákat a padlóra is és az asztalokra is, hogy ezzel tovább növelhesd otthonod eleganciáját.